Цей салат ніколи не затримується на столі до подачі гарячих страв. 24 Канал пропонує відтворити рецепт, яким поділився ТСН.

Читайте також Один інгредієнт – три салати: смачна добірка з мандаринами на Новий рік

Рецепт салату "Афродіта"

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 350 грамів кальмарів;
– 1 ріпчаста цибуля;
– 4 варені яйця;
– 50 грамів відвареного рису;
– 200 грамів відвареної курячої грудки;
– 100 грамів твердого сиру;
– 120 грамів волоських горіхів;
– майонез до смаку.

Приготування:

  1. Кальмари відваріть у підсоленій воді протягом 3 хвилин, потім наріжте соломкою. Викладіть їх у формувальне кільце для салатів, утворюючи перший шар, і покрийте сіточкою з майонезу.
  2. Цибулю наріжте півкільцями, жовтки відварених яєць розкришіть руками. Змішайте ці інгредієнти і додайте шар у кільце, змастивши майонезом.
  3. Наступний шар – відварений рис. Розрівняйте його і також покрийте майонезною сіточкою.
  4. Курячу грудку наріжте кубиками, викладіть поверх рису і знову змастіть майонезом.
  5. Твердий сир натріть на тертці, викладіть зверху на куряче м’ясо і додайте шар майонезу.
  6. Останнім шаром натріть білки варених яєць і прикрасьте салат подрібненими волоськими горіхами.

Смачного!

Традиції варто повертати: рецепт бюджетного єврейського салату, який почали забувати.