Дивовижний та витончений десерт за лічені хвилини: як приготувати штрудель з лаваша
22 вересня 2024,
00:02
Читать новость на русском
Джерело:
lasunkaЯблучний штрудель – гордість австрійської кухні. Є рецепти, з якими його приготування буде куди простішим, аніж у класничному виконанні.
Коли йдеться про затишні розмови за кавою та чаєм, то обов'язково виникає питання і про щось солоденьке. Штрудель – це чудова можливість доповнити атмосферу та насолодитися винятковим смаком.
Читайте також Знахідка для тих, хто любить смак затишку: як зробити знаменитий хліб з травами
Рецепт штруделя з лаваша
Час: 40 хвилин
Порцій: 2
Інгредієнти:
– 3 яблука;
– 80 грамів вершкового масла;
– 1 чайна ложка меленої кориці;
– 200 грамів цукру;
– дрібка ваніліну для аромату;
– 1 лист лаваша;
– панірувальні сухарі до смаку;
– цукрова пудра для прикраси.
Приготування:
- Очистіть яблука від шкірки та наріжте їх товстими кільцями. Виріжте серединку з насінням.
- Посипте яблука цукром і корицею. Додайте ванільний цукор та шматочки вершкового масла.
- Перекладіть підготовлену суміш на сковороду і злегка обсмажте на середньому вогні.
- Лаваш розріжте вздовж на дві частини та посипте панірувальними сухарями.
- Викладіть на край лаваша обсмажені яблука і скрутіть його в рулетик.
- Викладіть штрудель на змащене маслом деко та випікайте в розігрітій до 170 градусів духовці 15 – 20 хвилин.
- Перед подачею посипте пудрою.
Смачного!
Він справді вражає: як спекти кекс "Жирафа".