Секрет смачних пельменів: в якій рідині варити для неймовірного результату
- Варіння пельменів на цибулевому відварі може значно покращити їх смакові якості.
- Цей метод також надає пельменям привабливий колір та апетитний вигляд.
Рідко можна зустріти когось, хто не пробував пельмені. Процес приготування досить простий, і з ним легко впораються навіть маленькі діти. Однак, існують певні тонкощі. Зокрема, мовиться про рідину, в якій варто їх варити.
Про цей цікавий метод багато кулінарів не знають, але результат приголомшує – якщо відварити пельмені у цьому відварі, вони будуть набагато смачнішими. Що додати у рідину для варіння пельменів, розповідає 24 Канал з посиланням на UA.новини.
Читайте також Чи треба вимочувати курку перед приготуванням: відповідь здивує багатьох
В якій рідині варити пельмені
Експерти стверджують, що приготування пельменів на цибулевому відварі може значно покращити смакові якості страви.
Готується така рідина дуже просто:
- Спочатку залийте жменьку овочевих залишків літром чистої води.
- Зніміть відвар із плити вже через 10 хвилин після початку закипання. Почекайте ще кілька хвилин, щоб настоялася рідина.
- Після цього цибульний відвар пропустіть через фільтруючу поверхню.
- Далі рідину перелийте в каструлю, а потім додайте до неї кухонну сіль.
- Повторно доведіть відвар до кипіння, і всипте пельмені. За кілька хвилин апетитне блюдо буде готове.
Цей спосіб не лише обіцяє неймовірно смачний результат, але й додає пельменям привабливого кольору та апетитного вигляду.
До слова: як варити заморожені вареники і скільки часу.