Про цей цікавий метод багато кулінарів не знають, але результат приголомшує – якщо відварити пельмені у цьому відварі, вони будуть набагато смачнішими. Що додати у рідину для варіння пельменів, розповідає 24 Канал з посиланням на UA.новини.

Читайте також Чи треба вимочувати курку перед приготуванням: відповідь здивує багатьох

В якій рідині варити пельмені

Експерти стверджують, що приготування пельменів на цибулевому відварі може значно покращити смакові якості страви.

Готується така рідина дуже просто:

  1. Спочатку залийте жменьку овочевих залишків літром чистої води.
  2. Зніміть відвар із плити вже через 10 хвилин після початку закипання. Почекайте ще кілька хвилин, щоб настоялася рідина.
  3. Після цього цибульний відвар пропустіть через фільтруючу поверхню.
  4. Далі рідину перелийте в каструлю, а потім додайте до неї кухонну сіль.
  5. Повторно доведіть відвар до кипіння, і всипте пельмені. За кілька хвилин апетитне блюдо буде готове.

Цей спосіб не лише обіцяє неймовірно смачний результат, але й додає пельменям привабливого кольору та апетитного вигляду.

До слова: як варити заморожені вареники і скільки часу.