Нарізання, сорт, хліб: чому ви ще не готували ідеального сендвіча з сиром

10 вересня 2024, 10:47
Читать новость на русском

Джерело:

thekitchn

Сендвіч здається простою стравою, з якою впорається навіть дитина. Однак секрет – тримати правильно плавлений сир, а тут є багато нюансів.

Правильно розплавлений сир – секрет ідеального сендвіча. Однак часто ми робимо прості помилки, через які результат виходить хорошим, але не довершеним.

Читайте також Чашка молока і 2 яйця: апетитні булочки на щодень, аромат яких заполонить весь район

  • Неправильний сир 

Сири – це окремий світ, на пізнання якого може піти все життя. Однак коли мова йде про сендвіч, в якому сир повинен розплавитися, то не варто обирати свіжі та старі сорти. 

Найкраще для цієї мети підійдуть американський, грюйер, конте, швейцарський, фонтіна, чеддер і будь-який із сирів Джек. І не бійтеся використовувати кілька видів в одному сендвічі!

  • Товста нарізка 

Якщо ви наріжете сир надто товсто, то він не розплавиться повністю, що вплине не загальний ефект. Краще або нарізати сир тонкими скибочками, або й взагалі натерти. 

  • Надто висока температура 

Якщо температура була занадто високою, то хліб підгорить, а сир не розплавиться. Помірність у всьому – ось секрет ідеального сендвіча. 

  • Сухий хліб 

Який би сендвіч ви не готували, хліб обов'язково потрібно змащувати. Вершкове масло, майонез, соус – можете обрати свою улюблену опцію. Саме жирне покриття забезпечить, що плавлений сир відіграє свою роль на повну. 

Один з найсмачніших сніданків: готуємо особливий сендвіч з намазкою з авокадо.