Правильно розплавлений сир – секрет ідеального сендвіча. Однак часто ми робимо прості помилки, через які результат виходить хорошим, але не довершеним.
Читайте також Чашка молока і 2 яйця: апетитні булочки на щодень, аромат яких заполонить весь район
- Неправильний сир
Сири – це окремий світ, на пізнання якого може піти все життя. Однак коли мова йде про сендвіч, в якому сир повинен розплавитися, то не варто обирати свіжі та старі сорти.
Найкраще для цієї мети підійдуть американський, грюйер, конте, швейцарський, фонтіна, чеддер і будь-який із сирів Джек. І не бійтеся використовувати кілька видів в одному сендвічі!
- Товста нарізка
Якщо ви наріжете сир надто товсто, то він не розплавиться повністю, що вплине не загальний ефект. Краще або нарізати сир тонкими скибочками, або й взагалі натерти.
- Надто висока температура
Якщо температура була занадто високою, то хліб підгорить, а сир не розплавиться. Помірність у всьому – ось секрет ідеального сендвіча.
- Сухий хліб
Який би сендвіч ви не готували, хліб обов'язково потрібно змащувати. Вершкове масло, майонез, соус – можете обрати свою улюблену опцію. Саме жирне покриття забезпечить, що плавлений сир відіграє свою роль на повну.
Один з найсмачніших сніданків: готуємо особливий сендвіч з намазкою з авокадо.