Різниця є: в яку воду потрібно кидати картоплю при варінні

24 вересня 2024, 23:55
Читать новость на русском

Джерело:

foodandmood

Варена картопля – часта гостя на наших столах. Але цей кулінарний секрет стане для вас справжнім відкриттям.

Навряд чи хтось бачив принципову різницю в тому, в яку воду кидати картоплю, якщо ми плануємо її варити. А різниця є, стверджує портал  food and mood

Буде цікаво Не треба довго чекати: як зварити картоплю у рази швидше – вистачить одного інгредієнта

У чому різниця 

Зварити картоплю – просте завдання для будь-якої господині. Але виявляється, що температура води, в яку ми кладемо картоплю, грає визначальну роль. 

Картоплю потрібно кидати в окріп / Фото Pixabay 

Картоплю потрібно класти у підсолений окріп. У такий спосіб вдасться зберегти максимальну кількість вітамінів та мінералів, а їх в ній чимала кількість. Якщо ж картоплю покласти у холодну воду, то вона буде їх втрачати. 

До речі, з цієї ж причини не рекомендують класти почищену картоплю у холодну воду, щоб приготувати потім. 

Цікавий лайфхак: як легко поділити торт на більшу кількість гостей.