Різниця є: в яку воду потрібно кидати картоплю при варінні
Джерело:
foodandmoodВарена картопля – часта гостя на наших столах. Але цей кулінарний секрет стане для вас справжнім відкриттям.
Навряд чи хтось бачив принципову різницю в тому, в яку воду кидати картоплю, якщо ми плануємо її варити. А різниця є, стверджує портал food and mood.
Буде цікаво Не треба довго чекати: як зварити картоплю у рази швидше – вистачить одного інгредієнта
У чому різниця
Зварити картоплю – просте завдання для будь-якої господині. Але виявляється, що температура води, в яку ми кладемо картоплю, грає визначальну роль.
Картоплю потрібно кидати в окріп / Фото Pixabay
Картоплю потрібно класти у підсолений окріп. У такий спосіб вдасться зберегти максимальну кількість вітамінів та мінералів, а їх в ній чимала кількість. Якщо ж картоплю покласти у холодну воду, то вона буде їх втрачати.
До речі, з цієї ж причини не рекомендують класти почищену картоплю у холодну воду, щоб приготувати потім.
Цікавий лайфхак: як легко поділити торт на більшу кількість гостей.