Пальчики оближеш: найпростіше "Пташине молоко" – без випікання і тіста
- Желе – це чудовий десерт для тих, хто не любить заморочуватися з рецептами, але хоче чогось домашнього і солодкого.
- "Пташине молоко" – десерт без випікання, який складається з вершково-сметанного та шоколадного шарів.
"Пташине молоко" – свіжий та ніжний десерт, який завойовує популярність завдяки простоті приготування та чудовому смаку. Ці ласощі складаються з двох різних шарів: вершково-сметанного та шоколадного.
Цей простий у приготуванні десерт вимагає мінімум часу та зусиль, що робить його ідеальним вибором для зайнятих господинь. 24 Канал з посиланням на Instagram @cook_julija_simonchuk ділиться рецептом "Пташиного молока" без випікання і тіста.
Читайте також Соковиті ягоди та ніжний крем: готуємо малинове тирамісу від Ярославського
Як приготувати літній десерт "Пташине молоко"?
- Час: 30 хвилин
- Порції: 6 – 8
Інгредієнти:
– 800 грамів сметани;
– 220 грамів цукрової пудри;
– 30 грамів желатину;
– 300 мілілітрів води;
– 40 грамів какао.
Як приготувати літній десерт "Пташине молоко": дивіться відео
Приготування:
- Для сметанного шару 15 грамів желатину залийте 150 мілілітрами води і залиште набухати.
- До 400 грамів сметани додайте 100 грамів цукрової пудри, перемішайте. Набухлий желатин розтопіть, остудіть і додайте до сметани, перемішайте. Розлийте у форми й дайте охолонути.
- Решту 15 грамів желатину залийте водою, що залишилася, дайте набухнути. До решти 400 грамів сметани додайте 120 грамів цукрової пудри і какао, перемішайте і додайте желатин – розбухнутий, розтоплений, холодний.
- Перемішайте і залийте поверх сметанного шару. Дайте охолонути і смакуйте.
Смачного!
Теж приготуйте: ароматна шарлотка з абрикосами.