Укр Рус
16 травня, 16:20
2

Авокадо-крем на грінки або просто, щоб їсти ложкою: кориснішої намазки вже й не придумати

Крем-паста з авокадо має винятковий смак. Хоча нею можна насолоджуватися ложкою, її смак значно покращується, якщо намазати на шматочок улюбленого хліба.

Ідеально смакує і з соленим лососем та Філадельфією. Як приготувати корисну та смачну авокадо крем-пасту розповідає 24 Канал з посиланням на ua.новини.

Читайте також На грінки, в салат і просто так: як засолити червону рибу, щоб була краще за магазинну

Авокадо-крем для бутербродів

  • Час: 10 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти: 
– 2 авокадо;
– 100 грамів кеш'ю;
– кілька листочків базиліку;
– 1/2 соку одного лимонну;
– 0,5 чайної ложки сушеного часнику;
– 1 чайна ложка солі;
– 0,5 чайної ложки чорного меленого перцю.

Хотіли б частіше чути слово "смакота" за родинним столом? Головним секретом усіх кулінарних шедеврів є любов та якісні продукти, які можна придбати у гіпермаркеті "ВЕЛМАРТ". З ними ваші страви точно будуть неперевершеними.

Приготування:

  1. Кеш'ю залийте водою. Воно має постояти годину, щоб розмокнути.
     
  2. Авокадо очистьте та покладіть в блендер. До нього додайте горіхи, кілька листочків базиліку, вичавіть сік з половини лимона, сіль, сушений часник, перець.
     
  3. Тепер включіть блендер та перетворіть все це у крем-пасту. Готовий продукт перекладіть в банку під кришку.

Смачного!

Теж приготуйте:  закусочне масло з грибами на грінки.