Ідеально смакує і з соленим лососем та Філадельфією. Як приготувати корисну та смачну авокадо крем-пасту розповідає 24 Канал з посиланням на ua.новини.
Читайте також На грінки, в салат і просто так: як засолити червону рибу, щоб була краще за магазинну
Авокадо-крем для бутербродів
- Час: 10 хвилин
- Порції: 1
Інгредієнти:
– 2 авокадо;
– 100 грамів кеш'ю;
– кілька листочків базиліку;
– 1/2 соку одного лимонну;
– 0,5 чайної ложки сушеного часнику;
– 1 чайна ложка солі;
– 0,5 чайної ложки чорного меленого перцю.
Хотіли б частіше чути слово "смакота" за родинним столом? Головним секретом усіх кулінарних шедеврів є любов та якісні продукти, які можна придбати у гіпермаркеті "ВЕЛМАРТ". З ними ваші страви точно будуть неперевершеними.
Приготування:
- Кеш'ю залийте водою. Воно має постояти годину, щоб розмокнути.
- Авокадо очистьте та покладіть в блендер. До нього додайте горіхи, кілька листочків базиліку, вичавіть сік з половини лимона, сіль, сушений часник, перець.
- Тепер включіть блендер та перетворіть все це у крем-пасту. Готовий продукт перекладіть в банку під кришку.
Смачного!
Теж приготуйте: закусочне масло з грибами на грінки.