Ідеально після святкових страв: бульйон, який відновить сили – готуємо з кролика

3 січня 2025, 22:33
Читать новость на русском

Ще нещодавно святкові столи ледь не прогиналися під наїдками, і ці кілька днів точно були не найлегшими для організму. Настав час трішки відпочити, але смачну їжу ніхто не скасовував!

Бульйон з кролика стане справжнім подарунком після застіль. Готувати його дуже просто, а організм одразу скаже "дякую". 24 Канал пропонує скористатися легким рецептом від порталу Fajne gotowanie.

Читайте також Цей рецепт повинен бути у сімейній книзі: запікаємо сало до свята та на щодень

Рецепт бульйону з кролика

  • Час: 2 години
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 600 грамів тушки кролика;
– 2 морквини;
– 1 цибулина;
– 60 грамів кореня селери;
– 1 пучок петрушки;
– спеції: сіль, перець, запашний перець, лавровий лист.

Приготування

  1. У велику каструлю наливаємо 4 літри води. 
  2. Промиваємо м'ясо та додаємо у каструлю. Також кладемо запашний перець та лавровий лист. Варимо 20 хвилин. 
  3. Моркву, петрушку і селеру чистимо і дрібно нарізаємо, додаємо у каструлю.
  4. Додаємо чищену цибулю та петрушку. Варимо бульйон 2 години. 
  5. Наприкінці солимо та перчимо страву. 
  6. Подаємо з улюбленими додатками. 

Смачного!

Перлина закарпатської кухні: як приготувати боб левеш