Укр Рус
4 березня, 06:11
2

Ваші млинці більше не рватимуться: які помилки роблять майже всі

Основні тези
  • Млинці входять до переліку найпростіших страв, але можуть виникнути проблеми через поширені помилки.
  • Щоб приготувати вдале тісто для млинців, важливо знати кілька простих, але ключових секретів. 
Ваші млинці будуть ідеальними Ваші млинці будуть ідеальними

Млинці точно можна внести в перелік найпростіших страв, однак і з ними можуть виникнути проблеми. Усе – через поширені помилки, які можуть трапитися з кожним.

Усі знають фразу "Перший млинець глевкий", і для багатьох вона перетворилася на правило. Чому так трапляється і як цього уникнути – розповідає 24 Канал з посиланням на портал "На пенсії".

Не пропустіть Просто та зі смаком: варіант меню на перший тиждень посту

Як зробити так, щоб млинці не рвалися 

Якщо млинці рвуться на пательні – отже, ви зробили помилку у приготуванні тіста. І варто зрозуміти причину, перш ніж кидатися щось виправляти. 

Їх обожнюють усі / Фото Freepik 

Найперше, що варто знати – усі інгредієнти треба додавати поступово, щоб тісто було однорідним. Якщо воно виходить занадто густим, розбавляти потрібно лише теплою рідиною. 

Не варто додавати багато цукру, адже карамелізація зашкодить цілісності млинців. Не варто шкодувати і яєць – саме завдяки їм тісто набуває еластичності. 

Ще один важливий секрет: млинці потрібно смажити не одразу, а дати тісту постояти 30 хвилин. Після цього є значно більше шансів на те, що смаження млинців пройде без проблем. 

Ідеальний початок дня: як приготувати апетитний сирний омлет