Укр Рус
14 травня, 14:09
1

Можна їсти хоч щодня: готуємо ніжні цукерки-суфле в шоколаді, що тануть в роті

Якщо ви любите ніжні десерти, які буквально тануть у роті, спробуйте приготувати домашні цукерки "Пташине молоко". Ці ласощі відомі своєю повітряною текстурою, тонким ароматом і гармонійним смаком.

Процес приготування вимагає не більше 10 хвилин активного часу, а результат –  перевершить всі очікування. Рецептом ніжних цукерок-суфле ділиться 24 Канал з посиланням на ua.новини.

Читайте також Ніжний пудинг без випічки: всього вам знадобиться 5 інгредієнтів і 20 хвилин

Ніжні цукерки-суфле

  • Час: 10 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти: 
– 230 грамів кокосового молока;
– 10 грамів какао; 
– 20 грамів горіхової пасти;
– підсолоджувач;
– 1 чайна ложка агар-агар.

Приготування:

  1. Молоко, какао, горіхову пасту та підсолоджувач треба змішати разом в блендері або міксером. В останню чергу додайте агар-агар.
     
  2. Поставте на вогонь, щоб довести до кипіння, та потримайте ще декілька хвилин.
     
  3. Тепер масу розлийте по формочках та поставте в холодильник для застигання та стабілізації.
     
  4. Якщо любите шоколад, то можете полити ним готові суфле та посипати горішками.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і печиво до чаю на сковороді.