Для цього знадобиться лише 15 хвилин. Як приготувати смачне печиво до чаю на сковороді розповідає 24 Канал з посиланням на News24.

Читайте також Є в кожному холодильнику: готуємо смачнезне морозиво всього з 2 інгредієнтів

Печиво до чаю на сковороді

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– 270 грамів борошна;
– 50 грамів цукру;
– 2 столові ложки рослинної олії;
– 50 грамів сметани;
– 1 яйце;
– 1 чайна ложка розпушувача.

Приготування:

  1. Відділіть яєчний білок від жовтка – вам знадобляться лише жовтки. У місткості з'єднайте їх з маслом, сметаною та цукром. Перемішайте до однорідної маси.
  2. В окремій місткості просійте борошно та всипте до нього розпушувач. Перемішайте, влийте підготовлену суміш та замісіть тісто.
  3. З нього зробіть ковбаску та наріжте печиво висотою 1 сантиметр.
  4. Печиво випікайте на сухій сковороді на середньому вогні з двох сторін до золотистої скоринки.

Смачного!

Теж приготуйте: сирне печиво зі смаком дитинства.