Укр Рус
4 лютого, 17:33
1

4 інгредієнти й 20 хвилин: простий рецепт домашньої локшини, яка вийде у кожного

Домашня яєчна локшина – це дуже просто та апетитно. Для її приготування знадобиться всього 4 інгредієнти.

Забирайте рецепт в скарбничку, щоб теж знати його. Як приготувати домашню локшину розповідає 24 Канал з посиланням на Glamour.

Читайте також Стануть фаворитом: Кацурін показав, як легко приготувати сирники "Три молока"

Домашня локшина – рецепт

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 3

Інгредієнти: 
– 2 склянки борошна;
– 3 грами солі;
– 2 столові ложки олії;
– 3 яйця.

Приготування:

  1. Яйця збийте з олією та сіллю. Потім додайте просіяне борошно.
     
  2. Тепер ретельно вимішайте тісто – воно повинно стати щільним та однорідним. Розминайте його протягом 10 хвилин.
     
  3. Тісто загорніть в харчову плівку та залиште на 40 хвилин на столі.
     
  4. Після цього розкачайте тісто та розріжте на локшину. Відваріть її в підсоленій воді та смакуйте з маслом або залийте бульйоном.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте ніжні курячі котлетки з лимоном за рецептом Пави.