14 березня,
14:14
"Скоро вже буде Пасха": готуємо глазур для пасочки із фруктового желе
З наближенням Великодня, що настане вже за місяць, багато господинь шукають цікаві способи прикрасити свою святкову випічку. І кожна з них хоче, щоб паска вийшла не лише смачною, а й візуально привабливої.
Можна приготувати різні варіанти глазурі – з білка, цукрової пудри, а також із фруктового желе. Рецептом останньої глазурі ділиться 24 Канал з посиланням на TikTok @innakluchnik31.
Читайте також Просто, швидко та смачно: рецепт ковбаси на Великдень, який не потребує багато клопотів
Глазур для паски із фруктового желе
- Час: 10 хвилин
- Порції: на 3 – 4 паски
Інгредієнти:
– 1 пачка желе;
– 100 грамів води.
Як приготувати таку глазур: дивіться відео
Приготування:
- У високу місткість влийте окріп, висипте желе та перемішайте ложкою до повного розчинення.
- Охолодіть масу до кімнатної температури.
- Тепер візьміть блендер і збийте все до стійкої та пишної маси – якщо перевернути місткість, маса має залишатися в ній.
- Глазур готова – можете покривати свої пасочки.
Смачного!
Теж приготуйте: домашні круасани від Ярославського.