Хрусткі кабачки, запечені з сиром: рецепт легкої та корисної страви до столу
- Кабачки, запечені в духовці з сирним паніруванням, є популярною стравою.
- Рецепт включає мінімум інгредієнтів, а час приготування всього 35 хвилин.
Кабачки, запечені в духовці з пікантним сирним паніруванням, – популярна страва серед прихильників здорового харчування. Це проста, але дуже смачна закуска.
Така страва припаде до смаку всім членам сім'ї. Якщо кабачки не є улюбленим овочем, то в такому варіанті вони вам точно сподобаються, пише 24 Канал з посиланням на ua.новини.
Читайте також Ніжно, корисно та швидко: ідеальний рецепт спаржі з бешамелем
Кабачки з сиром в духовці
- Час: 35 хвилин
- Порції: 4
Інгредієнти:
– 500 грамів молодих кабачків;
– 2 столові ложки борошна;
– 50 грамів сиру;
– олія рослинна;
– сіль, перець, орегано, часник сухий, паприка.
Хотіли б частіше чути слово “смакота” за родинним столом? Головним секретом усіх кулінарних шедеврів є любов та якісні продукти, які можна придбати у гіпермаркеті "ВЕЛМАРТ". З ними ваші страви точно будуть неперевершеними.
Приготування:
- Кабачки промийте та просушіть паперовими рушниками, поріжте на кружечки по 5 міліметрів завтовшки.
- Посоліть і залиште на 15 хвилин, потім злийте рідину і просушіть паперовими рушниками.
- Деко застеліть пергаментом.
- Борошно змішайте з сіллю, перцем і спеціями на ваш смак, засипте суміш в пакет і туди ж покладіть кабачки. Струсіть пакет, щоб кабачки добре запанірувались і викладіть їх на деко.
- Посипте кружальцями тертим сиром і відправте в духовку, розігріту до 210 градусів. Запікайте близько 15 – 20 хвилин. При подачі посипте рубаною зеленню.
Смачного!
Теж приготуйте: омлет з рибою від Ектора, що готується за лічені секунди.