Укр Рус
24 січня, 22:35
2

Елементарно і бездоганно: канапе з яйцем і сьомгою на закуску або для легкої вечері

Ввечері зазвичай хочеться чогось легкого і водночас витонченого. Канапе з червоною рибою – ідеальний акорд навіть для найважчого дня.

Канапе з червоною рибою можуть стати не тільки доповненням святкового столу. Їх приготування дуже просте, а результат дозволить потішити себе після чергового важкого робочого дня. 24 Канал пропонує за можливості скористатися рецептом порталу "Пательня".

Не пропустіть Кращі за сухарики та чипси: давній рецепт українських "солоних пальчиків"

Рецепт канапе з яйцем і сьомгою

  • Час: 15 хвилин 
  • Порцій: 10 канапе 

Інгредієнти
– 10 скибочок чорного хліба;
– 10 скибочок сьомги;
– 5 яєць;
– масло або вершковий сир – до смаку;
– сік половини лимона;
– зелена цибуля – для оздоблення;
– гілочки кропу – для оздоблення;
– червона або чорна ікра – для оздоблення.

Приготування: 

  1. Наріжте чорний хліб на маленькі квадратики, змастіть маслом або вершковим сиром. Посипте подрібненою зеленою цибулею.

  2. На кожен шматочок викладіть слайс сьомги і збризніть лимонним соком.

  3. Викладіть половинку вареного яйця, прикрасьте ікрою та гілочкою кропу.

Смачного!

Цей пляцок став хітом: як приготувати "Хвилі Дунаю".