30 травня,
14:14
Соковиті курячі рулетики в беконі: від цієї страви просто неможливо відірватися
Основні тези
- Курячі рулетики в беконі є популярною стравою для домашнього та святкового столу.
- Для приготування знадобиться 1 година, а вистачить на 8 осіб.
Курячі рулетики, загорнуті в бекон – популярна страва як для домашнього столу, так і для святкового. Ця ароматна закуска неодмінно вразить гостей та гурманів і залишить незабутнє враження у кожного, хто її скуштує.
До того ж смакують вони з будь-яким гарніром. Як приготувати рулетики з курячого філе, сиру та бекону розповідає 24 Канал з посиланням на ElegantWoman.
Читайте також Ситно, смачно та з ароматом затишку: пиріг з шинкою та грибами від Ектора
Рулетики з курячого філе, сиру та бекону
- Час: 1 година
- Порції: 8
Інгредієнти:
– 2 курячих філе;
– 100 грамів крем-сиру;
– 150 грамів моцарели;
– 150 грамів нарізаного бекону;
– 100 грамів сиру будь-якого;
– сіль та спеції – на смак.
Приготування:
- Візьміть філе, помийте, просушіть й розріжте навпіл та гарно відбийте. Посоліть, поперчіть. Можна додати мікс спецій до курки.
- Помийте кріп й наріжте дрібненько. Додайте його до крем-сиру й добре перемішайте.
- Змастіть філе крем-сиром. Зверху на змащене філе викладіть нарізані шматочки моцарели.
- Загорніть все у рулетик. Після цього візьміть рулетик та обгорніть його беконом.
- Викладіть їх у форму для запікання та поставте у розігріту духовку до 180 градусів й запікайте протягом 40 хвилин. За 5 хвилин до готовності посипте натертим сиром.
Смачного!
Теж приготуйте: швидка закуска з 3 видів сиру.