17 серпня,
14:00
Літній напій без зайвого цукру: готуємо оригінальний лимонад для втамування спраги
Основні тези
- Лимонад з кавуном і огірком – прохолодний напій, який легко приготувати за 15 хвилин, використовуючи сезонні інгредієнти.
- Кавун надає солодкості, огірок – свіжості, а м'ята – легкого трав'яного відтінку.
Лимонад з кавуном та огірком – ідеальний напій для спекотних днів. Його можна приготувати всього за кілька хвилин, використовуючи сезонні фрукти та овочі.
Поєднання кавуна, огірка та лимона надає напою насичений смак і добре втамовує спрагу. Рецептом цього літнього напою ділиться 24 Канал з посиланням на Shuba.
Читайте також Панацея від втоми та авітамінозу: закриваємо виноградний сік, який взимку оцінить кожен
Як приготувати лимонад з кавуном і огірком?
- Час: 15 хвилин
- Порції: 4
Інгредієнти:
– 2 лимони;
– 300 грамів кавуна;
– 1 огірок;
– 5 грамів м'яти;
– 5 грамів перцю рожевого горошку;
– 4 столові ложки сиропу агави;
– 1 літр води;
– 200 грамів льоду.
Приготування:
- Помийте лимони, кавун та огірок. Кавун очистьте від шкірки та насіння, наріжте кубиками. Огірок наріжте тонкими скибочками.
- Розріжте лимони навпіл і вичавіть сік у невелику миску або склянку.
- Змішайте лимонний сік із сиропом агави, розмішайте до повного розчинення.
- У великий глечик покладіть кавун, огірок, м'яту та рожевий перець. Влийте лимонну суміш і воду.
- Додайте лід перед подачею. Перемішайте і розлийте у склянки.
Якщо вам сподобався цей рецепт лимонаду з кавуном і огірком, радимо спробувати і цей напій – буряковий квас.