Укр Рус
24 травня, 16:30
1

Коли слова зайві: готуємо кабачкові мафіни з шинкою і сиром, які стануть ідеальною закускою

Основні тези
  • Кабачкові мафіни з шинкою і сиром готуються за 40 хвилин і розраховані на 8 – 10 порцій.
  • Приготуйтеся до смачного частування за лічені хвилини.

Кабачок – універсальний і бюджетний овоч, з якого можна приготувати безліч страв. Одним з яскравих прикладів є солоні мафіни з сиром та шинкою.

За мінімальну кількість часу у вас вийде дуже смачний перекус. Рецептом ділиться 24 Канал з посиланням на фудблогерку @aprilparadise.

Читайте також Хрусткі кабачки, запечені з сиром: рецепт легкої та корисної страви до столу

Кабачкові мафіни з шинкою і сиром

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 8 – 10

Інгредієнти:
– 600 грамів кабачків;
– 3 яйця;
– 150 грамів шинки;
– 120 грамів сиру;
– 120 грамів борошна;
– 1 чайна ложка розпушувача;
– сіль, перець, трави – на смак.

Як приготувати ці мафіни: дивіться відео

Приготування:

  1. Натріть кабачок на дрібній тертці. Посоліть, добре відтисніть.
     
  2. Додайте яйця, натертий сир та шинку, нарізану кубиками. Тепер борошно та розпушувач.
     
  3. Всипте до маси перець та трави. Ретельно перемішайте.
     
  4. Перекладіть у форми. Запікайте в духовці за температури 200 градусів приблизно 30 хвилин.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і ці гарячі бутерброди з яйцем.