Легше вже не буде: готуємо ефектні мандаринові мінічізкейки на Новий рік
З наближенням Нового року атмосфера наповнюється яскравими емоціями, теплими зустрічами та святковим духом. Жодне свято не обходиться без смаколиків, і цього року мандаринові мінічизкейки стають популярним вибором для новорічних десертів.
Ці ласощі захоплюють святковим духом завдяки гармонійному поєднанню ніжного сиру, яскравих цитрусових нот та легкої, повітряної текстури. Як приготувати мінічізкейки з мандаринами, розповідає 24 Канал з посиланням на тікток фудблогерки @nastya.cooking.
Читайте також За тиждень цей рецепт шукатимуть всі: готуємо пончики з шоколадною начинкою
Мінічізкейки з мандаринами
- Час: 1 година
- Порції: 9 – 10
Інгредієнти:
– 200 грамів печива;
– 50 грамів вершкового масла;
– 380 грамів кисломолочного сиру;
– 180 грамів сметани;
– 80 грамів цукрової пудри;
– 10 грамів ванільного цукру;
– 10 грамів желатину + 40 мілілітрів води;
– цедра половини одного апельсина;
– 3 – 4 мандарини;
– желе за бажанням.
Як приготувати мінічізкейки з мандаринами: дивіться відео
Приготування:
- Для основи зробіть з печива крихту та розмішайте з розтопленим вершковим маслом, перемішайте.
- На дно формочки висипте печиво і втрамбуйте, відправте до холодильника на 20 хвилин.
- Для чизкейка перебийте блендером кисломолочний сир, цукрову пудру, ванільний цукор, сметану та розтоплений желатин (попередньо залийте водою та залиште на 10 хвилин)
- До сирної маси додайте цедру апельсина, перемішайте та залийте форми. Відправте мінічизкейки в холодильник для застигання на 30 – 40 хвилин.
- Прикрасьте очищеними мандаринами та прозорим желе.
Смачного!
Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і тирамісу без яєць.