Ці ласощі захоплюють святковим духом завдяки гармонійному поєднанню ніжного сиру, яскравих цитрусових нот та легкої, повітряної текстури. Як приготувати мінічізкейки з мандаринами, розповідає 24 Канал з посиланням на тікток фудблогерки @nastya.cooking.

Читайте також За тиждень цей рецепт шукатимуть всі: готуємо пончики з шоколадною начинкою

Мінічізкейки з мандаринами

  • Час: 1 година
  • Порції: 9 – 10

Інгредієнти:
– 200 грамів печива;
– 50 грамів вершкового масла;
– 380 грамів кисломолочного сиру;
– 180 грамів сметани;
– 80 грамів цукрової пудри;
– 10 грамів ванільного цукру;
– 10 грамів желатину + 40 мілілітрів води;
– цедра половини одного апельсина;
– 3 – 4 мандарини;
– желе за бажанням.

Як приготувати мінічізкейки з мандаринами: дивіться відео

Приготування:

  1. Для основи зробіть з печива крихту та розмішайте з розтопленим вершковим маслом, перемішайте.
  2. На дно формочки висипте печиво і втрамбуйте, відправте до холодильника на 20 хвилин.
  3. Для чизкейка перебийте блендером кисломолочний сир, цукрову пудру, ванільний цукор, сметану та розтоплений желатин (попередньо залийте водою та залиште на 10 хвилин)
  4. До сирної маси додайте цедру апельсина, перемішайте та залийте форми. Відправте мінічизкейки в холодильник для застигання на 30 – 40 хвилин.
  5. Прикрасьте очищеними мандаринами та прозорим желе.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і тирамісу без яєць.