Укр Рус
21 липня, 12:45
1

Ідеально в таку спеку: готуємо кавунове мохіто, яке освіжить і приємно здивує смаком

Основні тези
  • Мохіто з кавуна – це свіжий коктейль, який поєднує смак класичного мохіто з солодким кавуном.
  • Процес приготування займає 20 хвилин та розрахований на 8 порцій.

Любителям кавунів у сезон пропонується не лише поласувати цією соковитою ягодою, але й дослідити різноманітні інноваційні рецепти з її використанням. Якщо хочете здивувати гостей, запропонуйте їм мохіто з кавуна. 

В рецепті усе дуже просто: м'якуш кавуна треба перебити в блендері та змішати з рештою інгредієнтів. Як приготувати кавуновий мохіто, розповідає 24 Канал з посиланням на Shuba.

Читайте також В кафе він коштує сотні гривень: як самому зробити хітовий лавандовий лимонад

Як приготувати мохіто з кавуна?

  • Час: 20 хвилин
  • Порції:

Інгредієнти:
– 1 кавун;
– 50 грамів м'яти; 
– 3/4 склянки лайма; 
– 1/2 склянки сиропу;
– 1,5 літра спрайта;
– лід – на смак.

Приготування:

  1. М'якуш кавуна покладіть у блендер та перебийте до однорідного пюре. Потрібно приблизно 4 склянки кавунового соку.
     
  2. Поріжте листя м'яти на менші шматочки. Додайте в глечик м'яту, сік лайма та сироп. Перемішуйте приблизно 30 секунд.
     
  3. Додайте спрайт, кавуновий сік і добре перемішайте.
     
  4. При подачі розлийте кавуновий мохіто в склянки, наповнені льодом. Прикрасьте їх кружальцем лайма, гілочкою м'яти та невеликим шматочком кавуна.

Готово!

Теж приготуйте: смачний і корисний смузі з кавуном.