9 вересня,
12:33
Без грама червоної ікри, а на смак – ідентична: бюджетна й вишукана намазка на хліб
Основні тези
- Бюджетна намазка на хліб складається з оселедця, моркви, плавленого сирка та цибулі.
- Всі ці інгредієнти збиваються в блендері до однорідної маси. В результаті смак імітує червону ікру.
Цей бюджетний спред обіцяє задовольнити смакові рецептори, не спустошуючи при цьому гаманця. Намазка, яка на смак нагадує червону ікру, швидко стає популярним вибором для тостів та бутербродів.
Вона стане чудовим доповненням до вашого повсякденного раціону, або ж приємно здивує гостей за святковим столом. Як приготувати намазку зі смаком червоної ікри, розповідає 24 Канал з посиланням на Arguments.
Читайте також Найсмачніша гостра аджика на зиму за перевіреним рецептом
Як приготувати намазку зі смаком червоної ікри?
- Час: 25 хвилин
- Порції: 1
Інгредієнти:
– 1 оселедець;
– 1 морква;
– 1 плавлений сирок;
– 0,5 цибулі.
Приготування:
- Моркву відваріть, а плавлений сирок візьміть натуральний – без додаткових смаків.
- Оселедець розберіть на філе. Цибулю очистьте та подрібніть.
- Складіть всі інгредієнти в блендер та збийте до однорідної маси разом з плавленим сиром. Він дуже добре з'єднає всі компоненти разом.
Смачного!
Яку намазку на хліб приготувати?
- Серед безлічі намазок хітом сезону просто зобов'язана стати кабачкова з плавленим сиром. Її можна приготувати всього за 20 хвилин.
- Також варто звернути увагу на салат-намазку з баклажанів. Це універсальна закуска, яку можна готувати за різними рецептами, але Смачно 24 ділиться найкращим.
- Якщо ж намазки з сезонними овочами вас не приваблюють, тоді приготуйте морквяно-нутовий хумус. Він смакуватиме на хлібі й тостах, а також стане універсальним соусом для овочів.