Укр Рус
24 червня, 15:49
1

Гості проситимуть ще: готуємо смачнезну намазку на хліб всього за 15 хвилин

Хлібна намазка – чудове доповнення як до святкових зустрічей, так і до повсякденних перекусів. Ще й для її приготування треба мінімальну кількість інгредієнтів та часу.

Так і для консерви – немає нічого кращого, ніж стати намазкою на хліб. 24 Канал з посиланням на UA.press пропонує рецепт намазки з сардинами, плавленим сирком та яйцем.

Читайте також Ідеальний початок трапези: брускета з оригінальною начинкою – італійський рецепт

Намазка з сардинами

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: 6 – 8

Інгредієнти:
– 1 банка сардин в томаті;
– 1 плавлений сирок;
– 3 яйця;
– 3 столові ложки майонезу.

Приготування:

  1. Злийте з консерви соус. Рибу розімніть в мисці виделкою. Плавлений сирок натріть на тертці та додайте до сардин.
     
  2. Яйця відваріть в круту, охолодіть та натріть на тертці. Вмішайте в загальну суміш разом з майонезом.
     
  3. Якщо потрібно підсоліть та поперчіть. Подавайте з підсушеним хлібом.

Намазка готова!

Теж приготуйте: маринований оселедець у томатному соусі.