Так і для консерви – немає нічого кращого, ніж стати намазкою на хліб. 24 Канал з посиланням на UA.press пропонує рецепт намазки з сардинами, плавленим сирком та яйцем.
Читайте також Ідеальний початок трапези: брускета з оригінальною начинкою – італійський рецепт
Намазка з сардинами
- Час: 15 хвилин
- Порції: 6 – 8
Інгредієнти:
– 1 банка сардин в томаті;
– 1 плавлений сирок;
– 3 яйця;
– 3 столові ложки майонезу.
Приготування:
- Злийте з консерви соус. Рибу розімніть в мисці виделкою. Плавлений сирок натріть на тертці та додайте до сардин.
- Яйця відваріть в круту, охолодіть та натріть на тертці. Вмішайте в загальну суміш разом з майонезом.
- Якщо потрібно підсоліть та поперчіть. Подавайте з підсушеним хлібом.
Намазка готова!
Теж приготуйте: маринований оселедець у томатному соусі.