Укр Рус
2 березня, 16:36
1

Зовсім не мед: цей неочікуваний інгредієнт перетворить шкірку м'яса на суперскоринку

Основні тези
  • Кухарі додають цукрову пудру під час обсмажування м'яса для отримання привабливої скоринки.
  • Існує два методи нанесення цукрової пудри, які забезпечують ароматність і соковитість м'яса.

Досягнення ідеально золотистої скоринки на м'ясі часто може бути складним завданням. Однак, експерти пропонують просту техніку, яка допоможе кожному досягти цього бажаного кулінарного результату.

І полягає вона у використанні цукрової пудри. Кухарі використовують її в процесі обсмажування м'яса, щоб скоринка вийшла апетитною і соковитою, пише 24 Канал з посиланням на Woman24.

Читайте також Промивання вареників та пельменів перед варінням: навіщо деякі господині це роблять і чи треба

Для чого і коли саме додавати до м'яса цукрову пудру

Прагнучи досягти привабливої скоринки на приготованому м'ясі, кухарі застосовують методи, які гарантують, що поверхня м'яса буде добре підготовлена до того, як воно потрапить на сковороду. І мовиться про цукрову пудру.

Існує два методи її застосування, які відрізняються лише у способі нанесення:

  1. Перед тим, як покласти його на розпечену сковорідку, злегка притрусити поверхню м'яса цукровою пудрою.
     
  2. Висипати цукрову пудру на тарілку, а потім покласти в неї м'ясо, притискаючи рукою. Цей метод ефективніший.

Використання будь-якого із цих методів гарантує, що м'ясо буде ароматним і соковитим, а головне з апетитною скоринкою.

Це теж мало хто знає: навіщо змащувати терку олією.