Укр Рус
24 червня, 12:33
2

Таких солоних панкейків ви ще не куштували: королівський сніданок від Ектора

Основні тези
  • Солоні панкейки з шинкою, сиром і соусом бешамель – універсальна страва, яку можна їсти і на сніданок, і на обід, і вечерю.
  • Це смачні млинці, які поєднують в собі ніжність тіста, солоність шинки та сиру, та вершковість соусу.

Солоні панкейки набирають популярності як універсальна страва, що підходить для будь-якого прийому їжі протягом дня. Ці м'які, пухкі млинці майстерно перешаровуються пікантною шинкою та соковитим сиром, і все це огортається вершковим соусом бешамель.

Це гарний спосіб здивувати себе або близьких смачненьким. Рецептом панкейків з шинкою, сиром під соусом бешамель ділиться 24 Канал з посиланням на шеф-кухаря Ектора Хіменеса-Браво.

Читайте також Кабачкові сендвічі з крабовою начинкою: рецепт небанальної закуски, що перевертає уяву

Панкейки з шинкою, сиром і соусом бешамель

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 6

Інгредієнти для млинців:
– 560 грамів борошно;
– 12 грамів розпушувача;
– 2 грами солі; 
– 1 столова ложка цукру;
– 500 мілілітрів молока;
– 4 яйця.

Для начинки:
– 150 грамів шинки;
– 200 грамів твердого сиру.

Для соусу: 
– 30 грамів масла вершкового;
– 30 грамів борошна; 
– 300 мілілітрів молока;
– сіль та мускатний горіх – на смак.

Приготування:

  1. Для соусу бешамель у сотейнику розтопіть вершкове масло, додайте борошно та помішуйте до однорідності.
     
  2. Влийте молоко, постійно помішуючи до загустіння. Приправте сіллю та мускатним горіхом. Для більш вираженого смаку додайте у бешамель тертий пармезан.
     
  3. Для панкейків яйця збийте з сіллю до легкої піни, влийте молоко, додайте суміш борошна з розпушувачем і замісіть однорідне тісто. Перелийте в мішечок або глечик.
     
  4. На добре розігріту сковороду налийте тонкий шар тіста і на середньому вогні підрум'яньте його. Викладіть шматочки сиру і шинки, налийте ще трохи тіста зверху. Обсмажте з двох боків до золотистої скоринки – приблизно по 2 хвилини.
     
  5. Викладіть гарячі панкейки у форму і полийте соусом бешамель, посипте зверху натертим сиром. Поставте у духовку запікатися до золотистої скоринки 5 – 7 хвилин при температурі 180 градусів.

Готово!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте хрусткі нагетси з цвітної капусти.