Укр Рус
3 червня, 14:19
2

Паштет на мільйон за "2 копійки": ця намазка підійме бутерброди на новий рівень

Основні тези
  • Готувати паштет з рибної консерви та кисломолочного сиру не кожен наважиться. Але, спробувавши раз, робитиме це знову і знову.
  • Поєднавши непоєднувані інгредієнти можна отримати оригінальну намазку, яка звичайні бутерброди перетворить на кулінарний шедевр.

Паштет зазвичай готують з м'яса, субпродуктів або риби. Він стає ідеальним варіантом для сніданків та обідніх перекусів. Можна і поекспериментувати з незвичними комбінаціями інгредієнтів.

Наприклад, зробити паштет з рибної консерви та кисломолочного сиру. Рецептом намазки, яка зробить ваші бутерброди оригінальними, ділиться 24 Канал з посиланням на Сенсація.

Читайте також Ще не пробували – багато втратили: швидка та бюджетна намазка зі шпротів

Паштет з горбуші й сиру

  • Час: 10 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– 1 банка горбуші у власному соку;
– 0,5 пучка запашного свіжого кропу;
– 100 грамів вершкового масла;
– 150 грамів дрібнозернистого кисломолочного сиру;
– перець та сіль – на смак.

Збираєтесь оновити речі для побуту та поповнити запаси продуктів? Широкий вибір, якісні товари та низькі ціни – це про покупки у гіпермаркеті "ВЕЛМАРТ". Тут в одному місці зібрано все, що може знадобитись для найрізноманітніших страв. Окрім цього, закупити інгредієнти можна зі знижкою, адже "ВЕЛМАРТ" – "Велетень низьких цін".

Приготування: 

  1. Дістаньте з банки горбушу. Приберіть з неї усі кістки та зніміть шкірку. Викладіть консерву на окрему тарілку та добряче розімніть виделкою.
     
  2. Далі викладіть консерви в глибоку місткість. Додайте кисломолочний сир та вершкове масло кімнатної температури.
     
  3. Подрібніть кріп на обробній дошці та додайте його в миску до інших інгредієнтів.
     
  4. Посоліть рибну пасту на смак, додайте трохи чорного перцю. Ретельно перемішайте і поставте до холодильника на 1 – 2 години, щоб намазка настоялася.

Готово!

Теж смачно: соус "Тартар" за 5 хвилин.