Укр Рус
28 січня, 17:29
2

Просто тане в роті: готуємо найніжніший паштет з курячої печінки

Паштет з курячої печінки – смачна закуска, яка ідеально підійде як для сніданку чи перекусу, так і для обіду та вечері. Поєднувати цей ніжний і ароматний паштет варто зі свіжим хлібом.

Такий паштет готується доволі просто. 24 Канал з посиланням на TrueUA ділиться рецептом найніжнішого паштету з курячої печінки.

Читайте також З лаваша та крабових паличок: рецепт найпростішої та корисної закуски нашвидкуруч

Паштет з курячої печінки

  • Час: 25 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– 500 грамів курячої печінки;
– 1 цибуля ріпчаста;
– 1 морква;
– 200 мілілітрів вершків 18 – 20%;
– 50 грамів вершкового масла;
– 2 столові ложки соняшникової олії;
– сіль, чорний мелений перець – до смаку.

Приготування:

  1. Цибулю очистьте та наріжте великими кубиками, а моркву натріть на грубій терці.
     
  2. Печінку промийте та наріжте на середні шматочки.
     
  3. На розігрітій олії обсмажте цибулю протягом 5 хвилин. Додайте моркву та тушкуйте ще кілька хвилин.
     
  4. До овочів додайте печінку та обсмажте її до зміни кольору. Додайте вершки, масло, сіль, перець і тушкуйте все разом ще 10 хвилин. 
     
  5. Охолоджені інгредієнти для паштету збийте блендером до однорідного стану.
     
  6. Перекладіть паштет у посудину, яка герметично закривається, накрийте харчовою плівкою в контакт і залиште в холодильнику мінімум на 2 години.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і масло з авокадо.