8 липня,
17:31
І на роботу, і на прогулянку: найкращий дієтичний пудинг з чорниці та чіа
Основні тези
- Чорничний пудинг з авокадо та чіа – легкий вегетаріанський десерт, який готується лише з натуральних інгредієнтів.
- У результат ви отримуєте не тільки десерт, але й збалансований здоровий перекус.
Чорничний пудинг набуває все більшої популярності як легкий та свіжий десерт, в якому цукор замінюється медом – ідеально на перекус. Найбільшою перевагою цього смаколика є використання лише натуральних інгредієнтів.
Його можна приготувати за лічені хвилини та брати з собою на роботу або насолодитися під час неквапливої прогулянки. Рецептом пудингу з чорниці, авокадо та чіа ділиться 24 Канал з посиланням на Shuba.
Читайте також Пишні як пух: як приготувати справжні оладки, що не падають
Пудинг з чорниці, авокадо та чіа
- Час: 25 хвилин
- Порції: 1
Інгредієнти:
– 130 грамів чорниця;
– 2 столові ложки насіння чіа;
– 1 столова ложка меду;
– 1 авокадо;
– 60 мілілітрів води;
– 1 столова ложка лимонного соку.
Приготування:
- Очистьте авокадо. Покладіть в блендер авокадо, чорницю, воду, лимонний сік та мед. Збийте до однорідної гладкої маси.
- Перелийте суміш у банку або склянку, додайте насіння чіа і ретельно перемішайте ложкою.
- Залиште пудинг на 15 хвилин, щоб насінини чіа розбухли. Якщо хочете густіший – приготуйте ввечері, залиште в холодильнику і дайте настоятися до ранку.
- Перед подачею перемішайте і за бажанням прикрасьте ягодами чи горішками.
Смачного!
Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і цей трендовий десерт тірамісу-болс.