Його можна приготувати за лічені хвилини та брати з собою на роботу або насолодитися під час неквапливої прогулянки. Рецептом пудингу з чорниці, авокадо та чіа ділиться 24 Канал з посиланням на Shuba.

Читайте також Пишні як пух: як приготувати справжні оладки, що не падають

Пудинг з чорниці, авокадо та чіа

  • Час: 25 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– 130 грамів чорниця;
– 2 столові ложки насіння чіа;
– 1 столова ложка меду;
– 1 авокадо;
– 60 мілілітрів води;
– 1 столова ложка лимонного соку.

Приготування:

  1. Очистьте авокадо. Покладіть в блендер авокадо, чорницю, воду, лимонний сік та мед. Збийте до однорідної гладкої маси.
  2. Перелийте суміш у банку або склянку, додайте насіння чіа і ретельно перемішайте ложкою.
  3. Залиште пудинг на 15 хвилин, щоб насінини чіа розбухли. Якщо хочете густіший – приготуйте ввечері, залиште в холодильнику і дайте настоятися до ранку.
  4. Перед подачею перемішайте і за бажанням прикрасьте ягодами чи горішками.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і цей трендовий десерт тірамісу-болс.