Якщо хочеться приготувати цікаву варіацію традиційного італійського десерту – цей рецепт для вас. Пише 24 Канал з посиланням на ТікТок @alionakarpiuk.
Читайте також Пишна і ароматна: ця шарлотка стане улюбленим десертом до чаю в сезон
Тирамісу-болс
- Час: 10 хвилин
- Порції: 8 – 10
Інгредієнти:
– 150 грамів печива савоярді;
– 2 столові ложки маскарпоне або вершкового сиру;
– 100 мілілітрів еспресо;
– какао.
Як приготувати трендовий десерт: дивіться відео
Приготування:
- Перемеліть печиво в крихту, додайте сир і кави. Добре перемішайте.
- Сформуйте з маси кульки та обваляйте у какао.
- Відправте у холодильник на 1 – 2 години. Подавайте і смакуйте.
Готово!
Теж приготуйте: вологий та ароматний лимонний кекс.


