Укр Рус
17 лютого, 06:06
2

Нічим не гірші за шаурму: грецькі млинці, які рідні зметуть зі столу за секунду

Гордість грецької кухні Гордість грецької кухні

Грецькі млинці – чудова альтернатива популярній швидкоїжі. Соковите м'ясо з овочами всередині ніжних млинців – таке просто не можна пропустити.

Млинці, начинка, соус – це просте поєднання, яке утворює справжній кулінарний шедевр. Принаймні, так стверджують ті, хто вже відтворював цей рецепт на своїй кухні, розповідає 24 Канал з посиланням на Smakosze

До теми На сніданок чи перекус: апетитні пончики з сосисками на сковороді

Рецепт грецьких млинців

  • Час: 45 хвилин 
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
–  2 яйця;
– 250 мілілітрів води;
– 150 мілілітрів молока;
– 1/2 чайної ложки солі;
– 1/2 чайної ложки цукру;
– 200 грамів борошна;
– 500 грамів фаршу;
– 150 грамів цукіні;
– 70 грамів моркви;
– 70 грамів цибулі;
– 2 зубчики часнику;
– 50 грамів кетчупу;
– 40 грамів гірчиці;
– 60 грамів грецького йогурту.

Приготування

  1. Змішайте яйця, воду, молоко, цукор та сіль. 
  2. Додайте борошно і ще раз перемішайте, щоб вийшло тісто без грудочок. 
  3. Розігрійте сковорідку та посмажте тонкі млинці. 
  4. Цибулю наріжте кубиками та посмажте, моркву і кабачки натріть і приготуйте в той самий спосіб. 
  5. М'ясо обсмажте зі спеціями та часником на сухій сковорідці. 
  6. Змішайте м'ясо з овочами, заправте кетчупом, гірчицею та йогуртом. 
  7. Викладіть начинку на млинці та загорніть. 
  8. Обсмажте їх на пательні або в грилі. 

Смачного!

Він ніколи не набридне: універсальний салат з пекінської капусти.