Що приготувати на Новий рік: м’ясо, від якого гості облизуватимуть тарілки
31 грудня 2024,
07:21
Читать новость на русском
Новий рік – це свято, коли стіл має бути не тільки смачним, а й незабутнім. Запечені ребра завжди викликають саме такі емоції.
Насичений аромат спецій і хрустка скоринка створюють феєрію смаку. Така страва стає центром уваги, повідомляє 24 Канал з посиланням на Beszamel.
Цікаво Що приготувати на Новий рік: бюджетні рецепти, які під силу кожному гаманцю
Ребра на Новий рік
- Час: 1 година
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 2 кілограми ребер;
– 2 столові ложки оливкової олії;
– 1 столова ложка бальзамічного оцту;
– пів столової ложки соєвого соусу;
– 1 чайна ложка орегано;
– 2 чайні ложки солодкого перцю;
– 4 зубчики часнику;
– чебрець – до смаку;
– спеції: сіль, перець – до смаку.
Приготування:
- Змішайте всі інгредієнти для маринаду.
- Натріть ребра маринадом і залиште їх маринуватися на годину.
- Обсмажте ребра з усіх боків.
- Випікайте ребра протягом 90 хвилин за температури 160 градусів.
- Наприкінці запікання підвищте температуру до 200 градусів, щоб отримати хрустку скоринку.
Смачного!
Що загорнути у бекон: особливий рецепт на свята.