Укр Рус
15 лютого, 23:55
1

Хоч щодня готуй: салат з пекінської капусти, який ніколи не набридне

Готуємо салат з пекінської капусти Готуємо салат з пекінської капусти

Пекінська капуста – фантастична основа для смачного салату. Додаємо улюблені інгредієнти – і страву можна їсти хоч щодня.

Цей салат потішить не лише поєднанням улюблених смаків, а й високою поживністю, тому він цілком може стати самостійною вечерею. 24 Канал пропонує обов'язково зберегти рецепт порталу "Смачненьке", до якого можна повертатися хоч щодня. 

Цікаво "Фальшивий заєць": цей м'ясний рулет перевершить магазинні аналоги

Салат з пекінської капусти та крабових паличок 

  • Час: 20 хвилин 
  • Порцій: 4

Інгредієнти
– 400 грамів пекінської капусти;
– 3 яйця;
– 200 грамів крабових паличок;
– банка кукурудзи;
– зубчик часнику;
– 2 столові ложки майонезу;
– сіль та перець до смаку. 

Приготування

  1. Яйця варимо на круто. 
  2. Капусту шаткуємо смужками. 
  3. Часник та яйця та крабові палички дрібно нарізаємо. 
  4. Змішуємо інгредієнти, додаємо кукурудзу, солимо, перчимо і ще раз перемішуємо. 
  5. Заправляємо майонезом, ще раз перемішуємо і подаємо до столу. 

Смачного!

Не робіть цієї помилки: чому моркву та цибулю не можна смажити разом.