Цибуля та морква – чудовий овочевий дует, але коли справа доходить до пательні, їх в жодному разі не можна поєднувати. Чому так розповідає 24 Канал з посиланням на портал "Добрі новини".
Цікаво Для свят та буднів: готуємо "бджолиний" торт з горіхами
Чому моркву та цибулю потрібно смажити окремо
Якщо обсмажувати цибулю та моркву разом, якість засмажки буде не найкращою. Є високий ризик того що цибуля залишатися сирою, а морква стане прісною та почне підгорати. Окрім того, морквяний сік може забрати аромат цибулі, тому ці овочі потрібно готувати або по черзі, або на різних сковорідках.
Важливий кулінарний секрет / Фото Freepik
Професійні кухарі також рекомендують перед смаженням обвалювати цибулю в борошні. Це надасть їй естетичного золотистого кольору. Втім, варто зазначити, що цей метод займе більше часу та не завжди виправдає очікування.
Потрібна буквально секунда: як перевірити свіжість яєць.