Поєднання різних видів м'яса гарантує, що страва вийде навдивовижу соковитою та смачною. Не бійтеся експериментувати зі спеціями та підбирати їх на свій смак, передає 24 Канал з посиланням на портал "Пательня".

Цікаво В нього закохуються усі: вишуканий салат за 5 хвилин лише з 3 інгредієнтів

Рецепт рулету "Фальшивий заєць"

  • Час: 1 година 20 хвилин
  • Порцій: 6

Інгредієнти:
– 200 грамів жирної свинини;
– 500 грамів пісної свинини;
– 300 грамів яловичини;
– сіль та перець до смаку;
– улюблені спеції до смаку;
– жирова сітка для рулету;
– за бажанням можна додати гриби, чорнослив або перець.

Приготування:

  1. Дрібно поріжте м'ясо, перемеліть його та додайте сіль, перець і кмин. Ретельно вимісіть фарш і добре відбийте.
  2. За бажанням, додайте до фаршу подрібнені фісташки, нарізаний болгарський перець, гриби, курагу або чорнослив.
  3. Загорніть фарш в жирову сітку, надаючи йому форму рулету.
  4. Запікайте рулет у духовці протягом 50 – 60 хвилин при температурі 200 – 220 градусів.

Смачного!

Не треба більше купувати майонез: домашній рецепт від фіналістки "МастерШеф".