Укр Рус
11 квітня, 15:59
1

Ідеальне поєднання на Великдень: вітамінний салат з буряка та фети

Легкий і корисний салат із буряків та фети – чудовий додаток до обіду або вечері. Ідеальним варіантом він стане і для великоднього столу, на якому зазвичай важкі м'ясні страви.

До того ж для такої страви необхідні лише прості інгредієнти, які є в кожному холодильнику. Рецептом салату з буряка та фети ділиться 24 Канал з посиланням на Zhenskiy.

Читайте також Хрін на Великдень, який можна їсти без сліз: швидкий рецепт для блендера

Салат з буряка та фети

  • Час: 10 хвилин (без варіння буряка)
  • Порції: 4

Інгредієнти: 
– 1 буряк;
– 1 упаковка руколи;
– 60 грамів фети;
– 3 столові ложки оливкової олії;
– 1 чайна ложка французької гірчиці;
– 1 чайна ложка меду; 
– 1 чайна ложка лимонного соку;
– горішки або насіння для посипання.

Приготування:

  1. Буряк відваріть або запечіть. Наріжте його кубиком.
     
  2. Аналогічно подрібніть і фету. Змішайте все разом з руколою.
     
  3. Зробіть заправку для салату з олії, лимонного соку, гірчиці та меду. Ретельно перемішайте та полийте зверху.
     
  4. За бажанням посипте соняшниковим або гарбузовим насінням і горішками.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і цей салат з сиру, шинки та яєць.