Яскравий вигляд та неповторний смак: новорічний салат з шинки та пекінської капусти

28 грудня 2024, 21:20
Читать новость на русском

Цей салат збагатить ваше новорічне святкування. У ньому поєднуються усі улюблені інгредієнти, тому довго на столі він не затримається.

Цей салат дозволяє поєднати багато улюблених компонентів, які разом створюють неповторну гармонію. 24 Канал пропонує відтворити її за рецептом порталу Kwestia smaku.

Читайте також Точно такий, як у дитинстві: перевірений часом рецепт крабового салату

Рецепт новорічного салату 

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти
– 5 яєць;
– 1 банка кукурудзи;
– 1 банка нарізаного ананаса;
– 1 банка нарізаної консервованої селери (за бажанням);
– 150 грамів жовтого сиру;
– 150 грамів консервованої шинки;
– 2/3 склянки майонезу;
– 1/3 склянки густих вершків або грецького йогурту.
Для прикраси:
– пекінська капуста;
– шматочок червоного перцю.

Ламаєте голову, що приготувати рідним на вечерю? Продукція ТМ "Водний Світ" стане вашим кулінарним натхненням! Креветки, мідії та крабові палички – це не просто інгредієнти, а секрет ідеальної страви. Їхній ніжний смак і бездоганна якість гарантують, що вечеря точно викличе захоплення.

Приготування

  1. Зваріть яйця на круто, очистьте їх і дрібно поріжте. Злийте рідину з консервованої кукурудзи, ананаса та селери (якщо вирішите її додати).

  2. На дно салатниці з діаметром приблизно 20 сантиметрів викладіть селеру. Зверху додайте шинку, натерту на грубій тертці або нарізану соломкою.

  3. Полийте шар майонезом, змішаним із вершками або йогуртом. Додайте шматочки ананаса, тертий сир і подрібнені яйця. Приправте все сіллю та перцем до смаку.

  4. Останнім шаром викладіть дрібно нарізану пекінську капусту. Прикрасьте салат кубиками червоного перцю.

Смачного!

Він вам сподобається: новорічний салат, який полюбляє Зеленська.