Салат із крабів – це перевірена класика, яка завжди прикрашає святковий стіл. Його приготування не потребує багато часу, адже достатньо лише кількох простих інгредієнтів та трохи зусиль, щоб зануритися у знайомий з дитинства смак. 24 Канал пропонує зробити це з рецептом порталу "Господинька".

Цікаво 5 хвилин – і на столі: рецепт крабового рулету – ідеальна новорічна закуска

Рецепт крабового салату

  • Час: 35 хвилин

  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 4 яйця;
– щіпка солі;
– 180 грамів крабових паличок;
– 150 грамів сиру;
– 1 цибуля;
– майонез або грецький йогурт до смаку.

Приготування:

  1. Спочатку потрібно замаринувати цибулю. Очистіть її та наріжте півкільцями.
  2. У мисці змішайте цибулю з невеликою кількістю солі, цукру та оцту. Акуратно перемішайте, щоб усі інгредієнти рівномірно розподілилися.
  3. Збийте яйця з дрібкою солі до однорідної консистенції. З отриманої суміші приготуйте тонкі млинці, обсмаживши їх на сковороді.
  4. До миски з маринованою цибулею додайте нарізані крабові палички та сир, порізаний тонкими смужками.
  5. Готові млинці також наріжте соломкою та додайте до інших інгредієнтів.
  6. Заправте салат майонезом або натуральним йогуртом, ретельно перемішайте.

Смачного!

Улюбленець українських господинь: рецепт салату "Грибна галявина".