Те, що треба до святкового столу: салат з яловичиною, грибами і солоним огірком

6 січня 2025, 08:34
Читать новость на русском

Салати – це яскравий старт будь-якого застілля. Якщо обрати правильний рецепт, то про настрій гостей та рідних турбуватися не доведеться.

Цей салат здатен здивувати навіть досвідчених господинь. Поєднання смаків, які він пропонує, надовго запам'ятовується своєю витонченістю. 24 Канал пропонує звернути увагу на рецепт порталу "Українські новини".

Не пропустіть Затишок – це важливо: які додатки перетворять звичайний чай на витвір мистецтва

Рецепт салату з яловичиною, грибами і солоним огірком

  • Час: 25 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 2 цибулини;
– 200 грамів яловичини;
– 2 маринованих огірки;
– 2 морквини;
– 1 яблуко;
– 150 грамів твердого сиру;
– 3 картоплини;
– майонез – до смаку;
– горіхи – для посипання.

Приготування: 

  1. Спочатку відваріть картоплю, одну цибулину, моркву та яловичину. Дайте їм повністю охолонути.

  2. Гриби наріжте тонкими пластинами, а другу цибулину – півкільцями. Обсмажте цибулю разом із грибами на сковороді.

  3. Яблуко почистіть від шкірки і видаліть серцевину. Натріть на тертці окремо картоплю, моркву, яблуко, сир і огірки.

  4. Починайте викладати салат шарами: спочатку гриби, потім картоплю, змащуючи її майонезом.

  5. Далі йде нарізана яловичина, тертий сир, огірки, знову шар майонезу, морква, яблуко, горіхи.

  6. Завершіть ще одним шаром майонезу і зверху посипте сиром для прикраси.

Смачного!

Швидшого не існує: витончений десерт за 10 хвилин.