Одиниці про це знають: який інгредієнт додати в яєчню, щоб зробити її "пишною"
- Для приготування пишної яєчні експерти рекомендують додавати до яєчної маси пару ложок холодної води перед збиванням.
- Сіль слід додавати після змішування яєць з водою, перед виливанням суміші на сковорідку.
У ранковому поспіху багато людей відчувають брак часу на приготування сніданку. Як наслідок, популярною є проста страва – яєчня. Ця швидка і легка страва вимагає мінімальних зусиль: просто розбити яйце на сковорідку з маслом, накрити кришкою і зачекати кілька хвилин.
Однак у більшості випадків яєчний скрембл виходить занадто плоским. Річ у тім, що багато хто не знає про необхідність використання важливого додаткового інгредієнта, розповідає 24 Канал з посиланням на Useti.
Читайте також Готові та не розварені: скільки часу треба варити вареники з різними начинками
Що додати до яєчної маси для "пишності"
На кухні багато кулінарів-аматорів часто дотримуються базового підходу при приготуванні яєчні. Зазвичай вони починають зі збивання сирих яєць виделкою або віночком перед тим, як додати до суміші сіль.
У кулінарній підказці для досягнення оптимального результату експерти рекомендують додавати до суміші перед збиванням пару ложок звичайної холодної води. Цей крок має вирішальне значення для покращення текстури та консистенції кінцевої страви.
Додавати сіль до суміші слід лише після того, як яйця та вода ретельно змішані в однорідну суміш.
Тоді можна виливати рідку суміш на розігріту сковорідку – в результаті вийде неймовірно пишна і смачна яєчня на сніданок.
А ви знаєте: як правильно морозити м'ясо та скільки його можна зберігати.