Укр Рус
23 липня, 14:17
1

Ресторан на власній кухні: шоколадний мус з 3 інгредієнтів, який перевершить всі очікування

Основні тези
  • Шоколадний мус – це легкий десерт з ніжною та повітряною текстурою, що має глибокий шоколадний смак.
  • Такий смаколик можна приготувати вдома всього за 15 хвилин та з 3 інгредієнтів.

Шоколадний мус відомий своєю розкішною текстурою, що тане в роті, та глибоким шоколадним смаком – ніжно та повітряно. Цей легкий, швидкий і надзвичайно смачний десерт можна приготувати вдома за лічені хвилини.

Цей рецепт для тих, хто шукає солодке задоволення без почуття провини щодо зайвих калорій. Як приготувати шоколадний мус з 3 інгредієнтів, розповідає 24 Канал з посиланням на Лінія.Інфо.

Читайте також Від нього просто зносить дах: неймовірний рулет "Снікерс", який вдасться у всіх

Як приготувати шоколадний мус вдома?

  • Час: 15 хвилин (30 хвилин на охолодження)
  • Порції: 4

Інгредієнти:
– 200 мілілітрів вершків 30 – 33%;
– 3 столові ложки какао-порошку;
– 2 – 3 столові ложки меду.

Приготування:

  1. Збийте холодні вершки міксером до утворення стійких піків.
     
  2. Обережно додайте какао-порошок і підсолоджувач, акуратно перемішайте лопаткою до однорідної шоколадної маси.
     
  3. Розкладіть мус по порційних склянках або креманках. Помістіть у холодильник на 30 хвилин для охолодження і загустіння.

Готово!

Сподобався рецепт? Тоді зробіть і смачне та хрустке кокосове печиво за 20 хвилин.