28 травня,
14:17
Для салату чи під кіносеанс: готуємо солоні сухарики, які нічим не поступаються магазинним
Основні тези
- Домашні сухарики набагато смачніші за ті, що продають у магазинах. Їх ще й дуже легко зробити.
- Інгредієнтів потрібно всього 3, а приготування займає 30 хвилин.
Домашні сухарики – простий та корисний варіант перекусу, й не тільки. І вони точно перевершують магазинні аналоги.
Їх можна додавати до салату, ароматного супу чи просто смакувати під час перегляду фільму. Як приготувати хрусткі та солоні сухарики в домашніх умовах розповідає 24 Канал з посиланням на UA-Vestnik.
Читайте також Ароматна закуска з хрусткою скоринкою та ніжним сиром: знадобиться всього 15 хвилин
Солоні сухарики
- Час: 30 хвилин
- Порції: 1
Інгредієнти:
– хліб;
– улюблені спеції;
– олія – на смак.
Приготування:
- Хліб поріжте на кубики, перекладіть у пакет, додайте прянощі, які найбільше смакують. Варто додати сушений часник, солодку паприку та суміш перців.
- Потім додайте трішки олії, пакет зав'яжіть і добре його струсіть, щоб рівномірно розподілилося.
- Викладіть майбутні сухарики на деко і відправте у духовку на 25 хвилин при температурі 170 – 180 градусів. Періодично помішуйте їх.
Готово!
Смакуватиме: пиріг з шинкою та грибами від Ектора.