Солодка традиція: рецепт легкого вафельного торта зі згущеним молоком

27 грудня 2024, 21:22
Читать новость на русском

Вафельний торт зі згущеним молоком є чи найпростішим десертом на свята. Втім, очевидним є і те, що його завжди негайно розбирають з таці.

Вафельний торт – це спогади про дитинство, в які так легко повернутися. Тим паче, що процес приготування не займає часу та зусиль, треба тільки трішки зачекати, щоб вафлі добре просочилися. 24 Канал пропонує пригадати цей смаколик з рецептом порталу Cookpad

Цікаво Телепорт у дитинство: готуємо хрусткі й ароматні вафельні трубочки на пательні

Рецепт вафельного торта зі згущеним молоком 

  • Час: 1 година

  • Порцій: 12

Інгредієнти
– 2 пачки круглих вафельних коржів;
– 300 грамів згущеного молока з какао;
– 440 грамів згущеного молока білого;
– густий джем – до смаку;
– 50 грамів мигдалю;
– білий шоколад – для прикраси.

З морепродуктами від ТМ "Водний Світ" створити свято для всієї родини – легко! Заморожені мідії та креветки збережуть смак моря у кожній страві, а крабові палички “Сніжний краб” зроблять навіть звичний салат особливим.

Приготування

  1. Збираємо торт, послідовно перемащуючи вафлі білою різною згущенкою та джемом.

  2. Повторюємо ці шари, доки вистачає вафель.

  3. З цією кількістю вафель повинен вийти високий торт. 

  4. Верхній шар покриваємо залишками згущеного молока, посипаємо подрібненим мигдалем і натертим білим шоколадом.

  5. Дайте торту просочитися в прохолодному місці протягом 12–24 годин.

Смачного!

Цей Олів'є здатен вразити: рецепт з червоною рибою.