Як зробити знаменитий царський Олів'є: треба замінити два інгредієнти

14 грудня 2024, 23:06
Читать новость на русском

Олів'є ще довго залишатиметься класикою новорічних свят. Якщо ви хочете трішки відійти від звичного рецепту, то цей експеримент вам точно сподобається.

Цей Олів'є точно приверне увагу ваших гостей. Він здивує їх новим поєднанням смаків, і є ймовірність, що вони не повернуться до інших страв, поки він не зникне зі столу. Як приготувати царський Олів'є розповідає 24 Канал з посиланням на УНІАН

Цікаво Святкова класика: як запекти качку

Рецепт царського Олів'є 

  • Час
  • Порцій

Інгредієнти: 
– 2 картоплини;
– 2 солоні огірки;
– 2 моркви;
– 300 грамів грибів;
– 300 грамів яловичого язика;
– 2 свіжих огірки;
– 4 курячі яйця;
– 100 грамів консервованого горошку;
– майонез;
– чорний мелений перець.

Приготування

  1. Картоплю та моркву відварити до готовності.
  2. Яловичий язик і яйця також зварити, після чого всі продукти охолодити.
  3. Нарізати їх дрібними кубиками.
  4. Огірки, як солоні, так і свіжі, порізати таким самим способом.
  5. Гриби підсмажити на олії до золотистої скоринки. У великій мисці змішати підготовлені інгредієнти та додати консервований горошок.
  6. Заправити все майонезом, приправити чорним меленим перцем і ретельно перемішати.
  7. Подаємо до столу в улюбленій салатниці. 

Смачного!

Його готуватимуть по всій Україні: рецепт торта "Ужгород".