Без печива та духовки: торт за лічені хвилини – виглядає як з кав'ярні, смакує ще краще

18 грудня 2024, 11:02
Читать новость на русском

Цей торт стане справжньою знахідкою для усіх господинь. Готувати його простіше, ніж сходити до магазину, а смак подарує особливе задоволення.

Для того, щоб приготувати цей смаколик до чаю або кави, навіть не потрібно вмикати духовку! А крем з манної каші стане цікавою "родзинкою" цього витвору. 24 Канал пропонує скористатися рецептом порталу "Господинька", як тільки випаде нагода. 

Читайте також Зимовий торт, який готують на свята: знаменита й апетитна "Герцогиня"

Рецепт швидкого торта 

  • Час: 30 хвилин + кілька годин 
  • Порцій: 8

Інгредієнти
тісто: 
– 300 грамів сухарів з родзинками;
– плитка чорного шоколаду;
– 100 грамів розтопленого вершкового масла;
крем: 
– 0,5 літра холодного молока;
– 120 грамів цукру;
– 10 грамів ванільного цукру;
– 80 грамів манної крупи;
– 180 грамів м'якого вершкового масла. 

Приготування: 

  1. У каструлі з товстим дном з'єднуємо молоко з цукром та манкою. Варимо до загустіння маси на середньому вогні до загустіння маси. Потім накриваємо харчовою плівкою та залишаємо охолоджуватись. 
  2. Готуємо тісто: розтоплюємо шоколад, з'єднуємо з маслом, додаємо подрібнені у крихту сухарі та перемішуємо до однорідності. 
  3. Збиваємо масло, потім додаємо заварну масу та збиваємо до однорідності. 
  4. У формі збираємо торт, чергуючи шари тіста та крему. 
  5. Ставимо у холодильник на 30 хвилин. 

Смачного!

Смачний та ароматний: як приготувати узвар на свята.