Для того, щоб приготувати цей смаколик до чаю або кави, навіть не потрібно вмикати духовку! А крем з манної каші стане цікавою "родзинкою" цього витвору. 24 Канал пропонує скористатися рецептом порталу "Господинька", як тільки випаде нагода.
Читайте також Зимовий торт, який готують на свята: знаменита й апетитна "Герцогиня"
Рецепт швидкого торта
- Час: 30 хвилин + кілька годин
- Порцій: 8
Інгредієнти:
тісто:
– 300 грамів сухарів з родзинками;
– плитка чорного шоколаду;
– 100 грамів розтопленого вершкового масла;
крем:
– 0,5 літра холодного молока;
– 120 грамів цукру;
– 10 грамів ванільного цукру;
– 80 грамів манної крупи;
– 180 грамів м'якого вершкового масла.
Приготування:
- У каструлі з товстим дном з'єднуємо молоко з цукром та манкою. Варимо до загустіння маси на середньому вогні до загустіння маси. Потім накриваємо харчовою плівкою та залишаємо охолоджуватись.
- Готуємо тісто: розтоплюємо шоколад, з'єднуємо з маслом, додаємо подрібнені у крихту сухарі та перемішуємо до однорідності.
- Збиваємо масло, потім додаємо заварну масу та збиваємо до однорідності.
- У формі збираємо торт, чергуючи шари тіста та крему.
- Ставимо у холодильник на 30 хвилин.
Смачного!
Смачний та ароматний: як приготувати узвар на свята.