Для того, щоб приготувати цей смаколик до чаю або кави, навіть не потрібно вмикати духовку! А крем з манної каші стане цікавою "родзинкою" цього витвору. 24 Канал пропонує скористатися рецептом порталу "Господинька", як тільки випаде нагода.

Читайте також Зимовий торт, який готують на свята: знаменита й апетитна "Герцогиня"

Рецепт швидкого торта

  • Час: 30 хвилин + кілька годин
  • Порцій: 8

Інгредієнти:
тісто:
– 300 грамів сухарів з родзинками;
– плитка чорного шоколаду;
– 100 грамів розтопленого вершкового масла;
крем:
– 0,5 літра холодного молока;
– 120 грамів цукру;
– 10 грамів ванільного цукру;
– 80 грамів манної крупи;
– 180 грамів м'якого вершкового масла.

Приготування:

  1. У каструлі з товстим дном з'єднуємо молоко з цукром та манкою. Варимо до загустіння маси на середньому вогні до загустіння маси. Потім накриваємо харчовою плівкою та залишаємо охолоджуватись.
  2. Готуємо тісто: розтоплюємо шоколад, з'єднуємо з маслом, додаємо подрібнені у крихту сухарі та перемішуємо до однорідності.
  3. Збиваємо масло, потім додаємо заварну масу та збиваємо до однорідності.
  4. У формі збираємо торт, чергуючи шари тіста та крему.
  5. Ставимо у холодильник на 30 хвилин.

Смачного!

Смачний та ароматний: як приготувати узвар на свята.